Pienyrittäjän 24/7 -työhyvinvointiohjelma käynnistyi

Ensimmäinen pienyrittäjille suunnattu työhyvinvointiohjelma käynnistyi viime viikolla. Nimeksi tuli “24/7 -työhyvinvointiohjelma”. Se ei siis tarkoita, että yrityksissä pitää tehdä töitä kellon ympäri, vaan sitä hyvinvoinnista pitää pitää huolta niin työssä ja vapaa-ajalla.

Mukana olevat yrittäjät kulkevat tällä hetkellä FirstBeat -mittarit mukanaan. FirstBeat mittaa palautumista, stressiä, liikkumista, unen laatua ja montaa muuta hyvinvointiin liittyvää asiaa ympärivuorokauden.

Ohjelma jatkuu hyvinvointihaastatteluin, jonka jälkeen mukana olevat saavat henkilökohtaisen palautteen, tietoa ja taitoa oman hyvinvointinsa kehittämiseen. Käymme sekä kunto- että luentosalilla, joilla jokainen mukana oleva voi kartuttaa omia hyvinvoinnin ylläpitotaitoja omista lähtökohdistaan.

24/7-ohjelma toteutetaan tämän syksyn aikana napakkana pakettina, mutta palaamme vielä yrittäjien luo seurantamittauksin keväällä 2016.

Pienyrittäjän 24/7-työhyvinvointiohjelma Kuva: Anne Timonen

Pienyrittäjän 24/7-työhyvinvointiohjelma käynnistyi 10.9.2015, mukana opiskelijoita, yrittäjiä ja asiantuntijoita. Kuva: Anne Timonen

FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppJaa tämä sivu

Hankkeessa mukana

untitled
Powered by Neloskerros.
Copyrights © Hyvän työelämän ääni.