Kaaos työpaikalla? – tule ihan uudenlaiseen kokeiluun

Kokeilemme työelämän kaaosmaisten tilanteiden käsittelyä simulaatiolla. Otamme tolkkua siitä, mitä työpaikkojen kaaosmaiset tilanteet ovat, mille ne näyttävät ja miten niistä voisi selvitä.

Haemme kahteen simulaatiopäivään mukaan työpaikkojen edustajia. Tilaisuuden vetävät johtamisen lehtorit Markus Kräkin ja Tapio Kari yhdessä johtamisen opiskelijoiden kanssa.

Ajankohdat:

keskiviikkona 11.11.2015 klo 8.15-11
keskiviikkona 18.11.2015 klo 8.15-11

Kysy vapaita paikkoja.

Paikka:
Lahden ammattikorkeakoulu, Hoitajankatu 3 (Päijät-Hämeen keskussairaalan vieressä). Opastus pääovelta.

Ketkä voivat osallistua?
Pk-yritysten, järjestöjen ja julkisen sektorin esimiehet ja johtajat

Miten?

1)   Ilmoittaudu:  sari.niemi (at) lamk.fi tai p. 044 7080193. Kerro, kumpaan päivään olet tulossa. Paikkoja on rajoitetusti.
2)  Tule paikalle ja ole aktiivinen. Kahviakin saa. Et joudu itse areenalle ellet halua.
3)  Anna palautetta.
4)  Jos tilaisuus oli hyvä, kerro siitä muillekin.

Huom! Nämä marraskuun tilaisuudet ovat ensimmäisiä laatuaan. Ne ovat maksuttomia (EU-osarahoitettuja). Koska mitään täysin ilmaista ei kuitenkaan ole, haluamme vastavuoroisesti rehellistä palautetta ja kehittämisehdotuksia. Osallistut siis samalla työelämän kehittämiseen.

Mistä on kyse?

Työelämän muutoksesta on tullut pysyvää. Työpaikkojen nopeat, isot ja pienet muutokset ovat saaneet jo kaaosmaisia piirteitä. Työtä pitäisi kuitenkin tehdä joka päivä, mieluiten entistä tehokkaammin, joustavammin ja paremmin. Hyvän työelämän ääni –hankkeessa pureudumme kaaoksessa johtamiseen ja esimiestyöhön. Järjestämme aiheesta erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Toimimme yhdessä työpaikkojen, opiskelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppJaa tämä sivu

Hankkeessa mukana

untitled
Powered by Neloskerros.
Copyrights © Hyvän työelämän ääni.