Pieniä työhyvinvointitekoja syksyn ajalta

Hyvän työelämän ääni -hankkeessa on ollut ilo toteuttaa pieniä työhyvinvointitoimenpiteitä työpaikoilla, yhdessä asiantuntijoiden, työntekijöiden ja opiskelijoiden kanssa.

Hankkeessa toteutettuja työpajoja ja muita toimenpiteitä esiteltiin Työelämän tutkimuspäivillä Tampereen yliopistossa marraskuussa 2016. Esitykseen pohjautuva artikkeli on luettavissa Lahden ammattikorkeakoulun verkkolehti Lahtisessa.

Yksi syksyllä hankkeeseen osallistunut työpaikka oli pieni opettajayhteisö, jonka kanssa pohdittiin työhyvinvoinnin voimavaroja, työn hallintaa, työn merkityksellisyyttä ja sosiaalisia suhteita. Toisessa julkaistussa artikkelissa kerrotaan, kuinka hankkeessa mukana olleiden opettajien työn hallintaa vahvistaa selkeys ja suunnittelu. Perustehtävän toteuttamisesta seuraa ”työhyvinvoinnin ihme”: ”Työlle on aikaa, työ sujuu, työvoimaa on riittävästi ja työlle on terveyttä tukevat tilat.” 

Kiitos mukana olleille työyhteisöille, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppJaa tämä sivu

Hankkeessa mukana

untitled
Powered by Neloskerros.
Copyrights © Hyvän työelämän ääni.