verkostorakenne kansi
June 8, 2017 No Comments

Julkaisu työelämän kehittämisen verkostoista ilmestynyt!

Posted by:LahdenAMK

Suositukset alueellisen työelämän kehittämisen verkostojen rakenteista ja toimintatavoista on nyt koottu yhteen. Työtä on tehty laajasti Päijät-Hämeen, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan verkostojen yhteistyönä. Julkaisu on toimitettu yhdessä Hyvän työelämän ääni -hankkeen, Työterveyslaitoksen TyhyverkostoX -hankkeen ja Työelämä 2020 -hankkeen yhteistyössä.

Julkaisun voi ladata STM:n julkaisuportaalista

Painettua versiota voi tiedustella Lahden ammattikorkeakoulusta Sari Niemeltä tai Työterveyslaitoksen TyhyverkostoX -hankkeelta.

Työelämän laajan kokonaisuuden kehittäminen vaatii joustavuuteen ja avoimuuteen sekä keskinäiseen luottamukseen ja sitoutumiseen perustuvaa verkostoitumista ja verkostojen välistä yhteistyötä. Julkaisussa esiteltävät suositukset on tarkoitettu tukemaan työelämän kehittämisessä mukana olevien verkostojen toimintaa ja yhteistyötä, verkostojen parempaa hyödynnettävyyttä sekä niiden pysyvämmän rakenteen kehittämistä. Maakunta- ja sote-valmistelutyössä sekä työelämän kehittämisessä mukana olevat voivat hyödyntää suosituksia.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppJaa tämä sivu

Hankkeessa mukana

untitled
Powered by Neloskerros.
Copyrights © Hyvän työelämän ääni.